Visdomsord

      Better fucked up than fake

 

Kirsten KirkhoffJeg startede for over 30 år siden min karriere som revisor.

I 1979 blev jeg HD(R), og i 1983 bestod jeg eksamen som statsautoriseret revisor.

De første ca. 10 år af min karriere som revisor var jeg ansat i et af de store revisionsfirmaer; de næste 10 år drev jeg mit eget revisionsfirma. Herefter fulgte ca. 7 år i et mellemstort revisionsfirma, som jeg var medstifter af. I denne periode var jeg tillige direktør med personaleansvar for ca. 100 ansatte. Og nu er jeg så selvstændig igen.

I 1997 blev jeg meget alvorlig syg, og jeg forberedte mig i 1½ år på et liv som invalid. Så skete der pludselig et mirakel. Det blev starten på min nuværende karriere.

I 2002 færdiggjorde jeg en 4-årig uddannelse som psykoterapeut. Uddannelsen var funderet i såvel gestaltterapi som helhedsterapi. Samme år blev jeg færdig med en 2-årig uddannelse som åndelig terapeut og healer.

I 2007 tog jeg en uddannelse som spirituel coach og healer, der bl.a. bruger kanalisering som et af værktøjerne i coachingen.

Herudover læste jeg i 2005 teologi på Københavns Universitet og læser i dag til præst i USA.

Jeg har drevet psykoterapeutvirksomhed siden 2000 og underviser på 5. år på en psykoterapeutuddannelse på Anastasis:  Energetisk Psykoterapeutuddannelse.

Jeg driver praksis i Anastasis' lokaler på henholdsvis Frederiksberg og Møn:

Anastasis
Sankt Knuds Vej 36,2.
1903 Frederiksberg C

og

Anastasis
'Strandgården' Bundgarnet 45 - 47
4780 Stege.

Alle konsultationer koster kr. 650.00 pr. time.